Industri – produkter i ädelmetall

En del inom Svensk Dentalåtervinning riktar sig till andra företag såsom grossister, guldsmeder, juvelerare, laboratorium och tillverkningsindustrier. Här både vi säljer och köper guld. Vi säljer produkter i ädelmetall likväl som ren metall som används bland annat inom tillverkningsindustrin och forskning och utveckling.

Till guldsmeder säljer vi råmaterial såsom plåt, plans och tråd samt halvfabrikat i form av bland annat snurrebussar, karbinhakar och dobbar. Hela vårt sortiment till guldsmeder hittar ni i vår webbshop.

Tillverkningsindustrin och laboratorium ställer höga krav på produkter som de använder. Vi har kunder som vill ha extra rent guld dvs. inte 99,5% utan 99,99% renhet. Idag har vi möjlighet att erbjuda produkter med extra hög renhet. Kontakta oss för mer information.

Vi tillhandahåller även beställningsvaror som till exempel deglar i platina, tänger med platinaspets, silvernitrat, kontaktnitar och övrig utrustning i ädelmetaller för laboratorium.

Vi tar även emot ert ädelmetallskrot och affinerar det åt er. Ni väljer själva om ni vill sälja ert guld, silver, platina eller palladium eller om ni vill använda er av ett metallkonto där ni får tillgodoräkna er gram. Vid nästa beställning räknar vi av grammen från ert metallkonto först och sedan betalar ni endast för eventuella återstående gram samt för produktionskostnaden och frakten. Ni är samtidigt med och bidrar till kretsloppet där gammalt ädelmetallskrot blir till nya produkter.

Beställer gör ni vi telefon 031-72 72 206 måndag till fredag 10-15 eller via mail info@goldrecycling.com. Önskar ni andra produkter än de som finns i katalogen kontakta oss så skall vi hjälpa er att hitta det ni letar efter.