Sälj ditt tandguld till oss

Vi köper ert tandguld. Låt inte tandguldet ligga och skräpa i byrålådan. Skicka in det till oss där guld blir pengar. Vanligtvis innehåller tandguld mellan 14-18 karat guld. Det kan därför vara en slant som bara ligger och skräpar i byrålådan. Skicka in ert tandguld redan idag!

Tandguld har använts under många år. Guld är en mjuk och formbar metall som är enkel att arbeta med så därför har det används mycket i tandarbeten, vanligtvis i legerad form. Under många år var tandvården subventionerad och det var förhållandevis billigt för patienterna att sätta in tandguld när arbeten på tänderna måste göras. Idag är subventionerna borta och guldet högt värderat vilket gör att det blir dyrt att sätta in tandguld. Det används därför många andra metaller istället idag. Än finns det mycket guld kvar i mun men det håller succesivt på att minska och kommer på sikt nästan att försvinna helt om det inte sker någon förändring.

Vi rensar tandguldet kostnadsfritt åt er så ni kan skicka in tanden så som ni får den av tandläkaren men porslin, rot, gom- ja allt kan vara kvar på. Vi tar sedan bort allt som inte är guld och ni får betalt för ert tandguld.

Sälj ert tandguld till oss! Beställ en kostnadsfri påse här.