EuroGuld – när du vill sälja och köpa guld!

Företaget startades 2002 som ett dotterbolag till Svensk Dentalåtervinning AB. Idag är EuroGuld en del av Svensk Dentalåtervinning AB som har återvunnit guldskrot från patienter, tandläkare och dental-laboratorium sedan 1982.

EuroGuld startades för att erbjuda även privatmarknaden rätt ersättning för sitt guld och silver. Idag kan konsumenter erhålla våra transportpåsar direkt från oss eller som patient få dem direkt från tandläkaren för att själv skicka in guldet för återvinning och ersättning.

Vi är en skrothandlare och kallar alltså allt guld som ni säljer för skrotguld. Det innebär att allt guld som vi köper smälter vi ner och renar så att det blir till nytt guld. Därför spelar det inte någon roll för oss om smycken som ni säljer är trasiga eller hela – ni får ändå betalt lika mycket. Ert guld hamnar inte på andrahandsmarknaden utan det blir en del av guldets kretslopp och återvinns till nytt guld som används till bland annat tillverkning av nya smycken.

Höga dagspriser

Euroguld betalar tack vare sin smidiga hantering högt dagspris för skrotguld. Vi tål att jämföras!. Vi behöver inte hålla oss med butikspersonal och cityhyror för att återvinna ditt värdefulla skrot.

Tjäna pengar på ditt skrot

  • Dentalskrot
  • Slip
  • Smycken