Guld köpes till höga dagspriser

– vi tål att jämföras!

Vi köper allt guld oavsett karat och form. Några exempel på typer av guld vi köper är smycken, klockor, mynt, tackor och tandguld. Det spelar ingen roll om smycket är trasigt eller helt då vi köper själva metallen och inte föremålet i sig. Vi köper även andra ädelmetaller så som silver, platina och palladium.

Vi var bland de första på marknaden att erbjuda kunder att sälja sitt guld på internet. Redan 2002 lanserade vi vårt påssystem för privatmarknaden. Proceduren är följande; ni beställer en påse här på hemsidan. Varje påse är försedd med ett unikt nummer. Ni behåller ett kvitto med ert unika försändelsenummer som ni får ange vid kontakt med oss. Vi skickar den till er med enkla instruktioner om hur ni går tillväga för att sälja ert guld. När vi har emottagit påsen analyserar och värderar vi innehållet och betalar ut er ersättning till ert angivna kontonummer eller på en utbetalningsavi. Vi rensar tandguldet åt er och står för alla portokostnader.  Vi tar inte heller ut någon värderingsavgift. Ni får helt enkelt betalt för de gram guld som ni skickar in till oss enligt dagspriset den dag försändelsen kom oss tillhanda.

Ni kan även sälja ert guld genom att besöka oss på plats på kontoret i Mölndal. Adressen dit är Göteborgsvägen 89, 431 30 Mölndal. Ring innan och boka en tid på 031-72 72 204. Välkommen!