EuroGuld köper guld till HÖGA dagspriser – vi tål att jämföras!

Vi är en skrothandlare och kallar alltså allt guld och silver som ni säljer för skrotguld. Det innebär att allt guld som vi köper smälter vi ner och renar så att det blir till nytt guld. Därför spelar det inte någon roll för oss om t.ex. smycken som ni säljer är trasiga eller hela – ni får ändå betalt lika mycket. Ert guld och silver hamnar inte på andrahandsmarknaden utan det blir en del av guldets och silvrets kretslopp och återvinns till nytt guld och silver som används till bland annat tillverkning av nya smycken.

Det skall vara enkelt och smidigt att sälja sitt guld och silver. Vi har över 30 år i branschen och flera hundratusen nöjda kunder som återkommer till oss gång på gång. Använd er av vårt rikstäckande påssystem för att på ett enkelt sätt sälja ert guld. Inga dolda avgifter. Vi står för portot, analyskostnader, värderingsavgifter och rensar tandguldet kostnadsfritt åt er. Ja – det är så enkelt att sälja guld till oss!

Guld – vi köper smycken, tandguld, klockor, mynt och mycket mer.

Silver – vi köper matsilver, mynt, smycken och mycket mer.

Har ni mycket guld och silver går det även bra att boka en tid för försäljning på vårt kontor i Mölndal boka på 031-72 72 205.