Svensk Dentalåtervinning AB grundades 1982 och tillhandahåller en rikstäckande tjänst för återvinning av ädelmetaller. Vi består idag av tre verksamhetsgrenar. Huvudgrenen är Svensk Dentalåtervinning som riktar sig till tandläkare och deras patienter, EuroGuld som riktar sig till privatmarknaden för guld- och silveråtervinning och Nordic Precious Metals (NPM) som riktar sig mot främst guldsmeder, juvelerare och laboratorium.

Återvinningen sker genom vårt unika påssystem. Kunden skall på ett enkelt och smidigt sätt kunna sälja allt från dentalskrot, slip och smycken till tackor. Idag har vi flera hundra tusen nöjda kunder och drygt ett par tusen tandläkare som använder vårt påssystem. Vi står för alla kostnader och rensar givetvis tandskrotet kostnadsfritt åt er.

Självklart är ni även välkomna till oss på kontoret i på Travgatan 6 i Mölndal för att lämna in ert guld direkt till oss, ring oss innan och boka en tid 031-72 72 204.

Ni hittar oss också alltid på Swedental i Stockholm och Göteborg dit ni är välkomna att komma och träffa oss under trevliga former. Där får ni mer information om vårt påssystem och ni kan även sälja ert guld. Vi kan även komma och besöka er på kliniken och hämta ert guld på plats samtidigt som vi presenterar vårt påssystem och fyller på ert lager med påsar.

Vår erfarenhet – Er trygghet!