Svensk Dentalåtervinning AB

Svensk Dentalåtervinning AB grundades 1982 och tillhandahåller en rikstäckande tjänst för återvinning av ädelmetaller. Under årens lopp har verksamheten utökas och förutom att köpa ädelmetaller även från privatpersoner säljer vi ädelmetaller och produkter till guldsmeder, silversmeder, laboratorium och tillverkningsindustrier.

Nordic Precious Metals

Nordic Precious Metals eller NPM som det också kallas är numera en del av Svensk Dentalåtervinning.

Service

Vi säljer legeringar och halvfabrikat i alla ädelmetaller. Fråga oss gärna om det är något som ni inte hittar i webbutiken så ser vi om vi inte kan få fram det också. Självklart säljer vi även granlier, klipp och gjutbitar i finmetaller upp till 99,99%.

Beställning

Ni beställer enkelt via vår hemsida goldrecycling.com dygnet runt. Självfallet går det även bra att ringa till oss på telefon 031-72 72 206 måndag till fredag 10:00 – 12:00 . Ni kan även skicka ett mail med er beställning på info@goldrecycling.com.

Direktleverans vid besök på kontoret Travgatan 6 i Mölndal sker måndag till fredag 08:30 – 13:30. Kan även ske övrig tid efter överenskommelse.

Affinering

Vi erbjuder affinering av guld, silver, platina och palladium. Ni väljer själva om ni vill använda er av ett metallkonto eller sälja metallerna direkt efter affinering.